Статті


Сонцезахисна косметика для обличчя


Українська сонцезахисна косметика здебільшого вже виготовляється із сучасними фотостабільними фільтрами пролонгованої дії. Тож ми вирішили зробити добірку саме про такі засоби, в деяких з них використовуються й фільтри старого покоління разом із новими, або фізичні фільтри. Який склад обирати – справа ваша, а наша – проінформувати про присутність засобів на ринку.

сонцезахисна косметика українського виробництва

Читати далі

Лляний одяг українського виробництва


На цю добірку надихнули підписниці з інстаграму, тож дублюємо на сайті. А ви можете сміливо обирати одяг з льону від виробника, адже у всіх брендів із добірки є обмін та повернення. Три бренди мають жіночий та чоловічий лляний одяг, а інші спеціалізуються виключно на жіночому.

лляний одяг українського виробника

Читати далі

Адвент календарі від українських виробників


Свята близько і попри спроби нації рабів позбавити нас всього, ми продовжуємо жити, а українські виробники – виготовляти свої товари. В цій добірці ми знайомимо з адвент календарями від українських брендів.

адвент календарі

Читати далі

Українські виробники шкарпеток: невеличка добірка до холодів


Попри повномасштабну війну українські виробники шкарпеток працюють, щоб наші з вами ніжки були в теплі. Холоди вже впевнено сунуть країною, тож ми вирішили зробити добірку з виробників шкарпеток і ділимось нею з вами.

українські виробники шкарпеток

Читати далі

Добірка: мед натуральний, крем-мед, мед із насінням та горішками


Якщо пшениця, то тверде українське золото, то мед можна віднести до рідкого золота країни, адже в кожному регіоні є багато пасік і саме мед натуральний є заслуженим улюбленцем в багатьох домівках.

Вибір пасіки то суто індивідуальна річ, це як з пошуком надійного стоматолога – якщо сподобався, то берете там мед роками. Та ми все одно вирішили зробити добірку з виробників меду і поділитися цікавими знахідками з вами.

 мед натуральний

Читати далі

Їжа для походів від українських виробників


Їжа для походів наразі набула особливого сенсу, адже стає в нагоді як цивільним, так і військовим. Тому ми вирішили пошукати та зробити добірку з українських виробників, які виготовляють сушену та сублімовану їжу – саме ту, яка не потребує довгого приготування і додаткового посуду. Одразу зауважимо, що на момент публікації, всі компанії з переліку працювали. Але нині все так швидко змінюється, тож не дивуйтесь, якщо якісь бренди припинили діяльність.

їжа для походів

Читати далі

Виробники вишиванок: невеличка добірка з різноманітними вишиванками


Пошук вишиванки наштовхнув нас на створення цієї добірки. Звісно, тут згадані не всі виробники вишиванок, та ми зібрали в цю добірку тих, що нам припали до душі. В добірці є виробники як суто жіночих вишиванок, так і вишитого одягу для чоловіків та малечі. А у деяких брендів можна замовити родинний комплект.

виробники вишиванок

Читати далі

Горіхові пасти: добірка з дев’яти брендів вартих уваги


Вирішили зробити добірку та розповісти про компанії, які виготовляють горіхові пасти. Одразу зауважимо, що здебільшого мова йтиме про арахісові пасти. Й хоч арахіс не горіх, а боб, для спрощення розуміння пасту з нього приписують до горіхових.

горіхові пасти

Читати далі

Взуття для військових від українських виробників


Цю добірку ми вирішили присвятити тим виробникам, які раніше виготовляли цивільне взуття, після повномастабного вторгнення росії почали виготовляти взуття для військових.

взуття для військових

Читати далі

Календар-планер на подарунок або для себе. Зібрали 10 брендів


Навздогін до статті про ідеї новорічних подарунків вирішили зробити добірку календарів на 2022 рік. Та потім зупинилися, поміркували і вирішили ускладнити собі завдання і обрали календарі-планери. За потреби туди можна вносити нотатки, а можна не вносити і користуватися як звичайним календарем. Тож зібрали добірку з десяти українських виробників і сподіваємось, ви знайдете тут свій календар-планер, поїхали!

календар-планер 2022

Читати далі

  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter