Горіхові пасти: добірка з дев’яти брендів вартих уваги

25 липня 2022

Вирішили зробити добірку та розповісти про компанії, які виготовляють горіхові пасти. Одразу зауважимо, що здебільшого мова йтиме про арахісові пасти. Й хоч арахіс не горіх, а боб, для спрощення розуміння пасту з нього приписують до горіхових.

горіхові пасти

Горіхові пасти поживні та смачні, а українські виробники роблять все, щоб цей продукт був у кожній оселі, адже різноманіття смаків вражає: арахісова паста з протеїном та класична, фундукова або мигдалева паста, горіхова паста з шоколадом — є на чому зупинитися. 

Горіхові пасти «Burunduk» відкривають нашу добірку. Арахісова паста, кеш‘ю, мигдалева, шоколадна, з фундуку, кокосова, паста з волоського горіху — і це далеко не всі позиції у виробника. Крім того, що бренд фасує пасти по банках, є змога купити порційні паучі. 

З незвичного — знайшли в магазині горіхову згущонку!

горіхова паста

 

Крім арахісових та горіхових паст ТМ«ТОМ» виготовляє спортивну лінійку. В магазині бренду є арахісова паста з протеїном або ізолятом. 

Продукція доступна як в маленьких дой-паках по 64 г, так і об’ємом до 1000 г.

 арахісова паста з протеїном

Компанія «Good Enegry» виготовляє класичні пасти з арахісу та горіхові пасти. В магазині є спортивна серія в якій представлено арахісову пасту з протеїном. Також виробник пропонує горіхові пасти без цукру але з цікавими додатками, наприклад, в магазині є арахісова паста кранч з полуницею.

Пасти доступні у вазі 250 г та 400 г.

горіхові пасти

Виробник «Aumi» виготовляє різноманітні горіхові пасти, горіхові десерти та пасти з насіння. І хоч сьогодні ми розповідаємо про горіхові пасти, не могли не звернути увагу та пройти повз паст з насіння.  Та й зручно купити одразу в одному місці горіхову пасту, десерт та пасту з насіння, а їх у компанії декілька: з насіння гарбуза, з конопель, соняшника та кунжуту.

Об’єм паст від 50 г до 1 кг.

 паста з насіння гарбуза

Далі знайомимо вас із сімейним виробництвом з Житомира — «Funny Nuts». На їхній сторінці в Інстаграм ви знайдете смачні рецепти з пастою.

Асортимент арахісової пасти з 15 смаків догодить кожному: класичний, з ягодами та фруктами, з морською сіллю, медом, шоколадом, з кранчем та інші цікаві поєднання.

Можна замовити пасту у скляних баночках від 200 до 500 г, або у пластикових відерцях — 500-1000 г.

горіхова паста

Наступний бренд виготовляє аж 40 видів арахісової пасти! Окрім класичної у «БанКет» є гострі, солоні, солодкі, а також є лінейка паст з протеїном. Обирайте смаки за настроєм: з ягодами, шоколадом, кокосом і, навіть, кавою. А може, сьогодні хочеться скуштувати шоколад з сіллю?

Продукція доступна у скляних або пластикових відерцях. Об’єм від 250 г до 1 кг.

Виробництво розташоване в Полтаві. Для тих, хто мешкає в цьому місті є можливість забрати замовлення самовивозом. 

горіхові пасти

Дев’ять видів арахісових паст пропонує бренд «Manteca». Мають власне виробництво у Львові, рецептуру розробляли самостійно. В асортименті є підсолена паста, з шоколадом, ягодами, кокосовою стружкою, медом та протеїном. Можна замовити об’єм від 100г до 500г у склі чи пластику. Також у виробника можна знайти пасти з інших горіхів, суперфуди, шоколад, драже, сухе молоко і ще багато смачного.

 горіхові пасти

ТМ «Pasta Family» виготовляє різноманітні арахісові пасти, як класичні, так і з додатками: з шоколадом та кокосом, медом, сіллю, динею. Також в магазині є арахісова паста з протеїном. Товарі доступні в об’ємі від 270 г до 1000 г.

Якщо не можете визначитися, то маєте змогу замовити дегустаційний набір в який входять баночки об’ємом 40 г. Набори є різні: без цукру, ТОП, полуничний, все для тебе (з 11 смаків паст!).

горіхові пасти

«Гранола Вдома» спеціалізується на готуванні гранол. Але наша добірка про арахісові пасти, тож розповімо про них :)

У бренда є чотири види пасти: класична, білий шоколад з кокосом (рафаело), молочний шоколад, чорний шоколад. Паста розлита по скляних баночках об’ємом 200 мл.

Також діє 20% знижка на пасту за промокодом Паляниця. Термін дії акції вказано не було, тож сподіваємось, промокод ще діє.

горіхова паста

Така от вийшла добірка. Звісно, виробників горіхових та арахісових паст в Україні існує значно більше, та сподіваємось, що згодом зможемо розповісти і про інші бренди. Будемо вдячні за посилання на сайти виробників горіхових паст.

 

 

 

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter