Сонцезахисна косметика для обличчя

13 червня 2023

Українська сонцезахисна косметика здебільшого вже виготовляється із сучасними фотостабільними фільтрами пролонгованої дії. Тож ми вирішили зробити добірку саме про такі засоби, в деяких з них використовуються й фільтри старого покоління разом із новими, або фізичні фільтри. Який склад обирати – справа ваша, а наша – проінформувати про присутність засобів на ринку.

сонцезахисна косметика українського виробництва

В добірці представлено засоби із сонцезахисним фактором 50, 40 та 30.

 

«MyIDi UV-Screen Cream SPF 50+» має в основі сучасний гібридний фільтр Tinosorb M та хімічний сонцезахисний, обидва вирізняються високою фотостабільністю. Крем доступний як у повнорозмірному форматі 50 мл, так і в пробнику об’ємом 5 мл.

сонцезахисна косметика

 

 

Бренд «Love&Loss» пропонує сонцезахисний крем для обличчя «SUN CREAM SPF 50». В засобі поєднано фізичні фільтри (діоксид титану та оксид цинку) та сучасний фотостабільний хімічний агент Tinosorb S.

спф для обличчя

 

 

Легкий зволожуючий сонцезахисний крем-гель SPF 40 від бренду «1STLYskincare» має легку текстуру, що доречно влітку, особливо, якщо не любите щільні креми. Засіб містить сучасний фільтр Tinosorb S.

 сонцезахисна косметика

Щоденний сонцезахисний крем з SPF30 від «Mak&Malvy» містить фізичний фільтр у вигляді діоксиду цинку та сучасний хімічний сонцезахисний агент Tinosorb S.

сонцезахисна косметика

«Зволожувальний сонцезахисний крем для обличчя з олією кісточок малини Moisturizing Face Cream SPF 30» від «Mr.SCRUBBER» має в основі Tinosorb S – це сучасний сонцезахисний агент широкого спектру дії, що вирізняється високою фотостабільністю. Також виробник додав фізичні фільтри: діоксид титану та оксид цинку.

спф для обличчя

«Сонцезахисний крем з spf-захистом 30+ та PA+++» від бренду «Mola» має у складі фотостабільних сонцезахисний агент нового покоління Tinosorb S та фізичний фільтр – оксид цинку. Крім цього бренд має сонцезахисний флюїд із Tinosorb S, якщо полюбляєте легкі текстури.

сонцезахисна косметика

Сонцезахисний лосьйон для обличчя «PHOTOAGING DEFENCE» SPF 30 PA+++ від українського виробника косметики «ROSABELLA» містить наступні сучасні фотостабільні агенти: Uvinul A Plus, Tinosorb S, Tinosorb M.

spf для обличчя

Продовжуємо слідкувати за українськими брендами, можливо створимо ще одну добірку про сонцезахисну косметику. Всім здоров'я шкіри!

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter