Виробники вишиванок: невеличка добірка з різноманітними вишиванками

11 серпня 2022

Пошук вишиванки наштовхнув нас на створення цієї добірки. Звісно, тут згадані не всі виробники вишиванок, та ми зібрали в цю добірку тих, що нам припали до душі. В добірці є виробники як суто жіночих вишиванок, так і вишитого одягу для чоловіків та малечі. А у деяких брендів можна замовити родинний комплект.

виробники вишиванок

«Незалежні» – одеський бренд вишиванок виготовляє жіночі, чоловічі та дитячі вишиванки. Також на сайті є вишиті футболки для дорослих та дітей. Гості та містяни можуть відвідати крамницю на вулиці Грецькій 30, а для всіх інших працює зручний інтернет-магазин.

виробники вишиванок

Повсякденний одяг з вишивкою виготовляє бренд «Ptaha». В магазині представлено жіночий одяг: топи, сорочки, блузи та сукні. Всі вироби оздоблені вишивкою. Особисто нам сподобалась кольорова гама текстилю: спокійна, наче за мотивами природи. Розмірний ряд від XS до XL, а ще в магазині діє бонусна програма.

виробники вишиванок

В магазині «Калина» представлено вишиванки для всієї родини. Серед вишиванок є як класичні візерунки з різних регіонів України, так і осучаснені блузи, наприклад з напівпрозорими або з екстра пишними рукавами.

Вироби здебільшого виготовляються під замовлення, але заради такої краси ми згодні чекати, подивіться самі на сторінці компанії.

вишиванки калина

Бутік вишиванок «VMV» виготовляє вишиванки з льону. Нам припали до душі вишиванки фемелі лук. Також на сайті компанії можна замовити вишиванку для пари, для дітей або окремо купити виріб.

виробники вишиванок

В магазині «By dresscode» нашу увагу привернули як класичні жіночі вишиванки з льону, так і сучасні сорочки оздоблені вишивкою. Багата палітра кольорів, рясні вишивки – є з чого обрати.

виробники вишиванок

Бренд «Галичанка» має чималий асортимент та ми радимо звернути увагу саме на сукні, адже за кольором, довжиною, кроєм та вишивкою – вони всі різні. Тож маємо змогу підібрати сукню за фігурою. В магазині є розділ з вишиваним одягом плюс сайз

вишиванки галичанка

Компанія «Vovna» виготовляє неймовірної краси вишиванки та сукні. На сторінці також представлено вишиванки для чоловіків та дітей.

Жіночий одяг від бренду запам’ятовується та закарбовується в пам’яті через неповторні візерунки та увагу до дрібних деталей.

виробники вишиванок

 

Бренд «Magtex» пропонує чималий вибір вишиванок для всієї родини. Класичні орнаменти або пишні квіти на яскравому полотні – сучасні вишиванки на будь-який смак.

виробники вишиванок

Така от вийшла добірка. Якщо вам відомі цікаві виробники вишиванок, яких ще немає в каталозі або ви є представником компанії виробника – можете скористатися формою для додавання компанії, ось тут ми детальніше про це розповідаємо.

 

Коментарі (2)

Олексій 12.05.23 7:54
Доброго дня!
Забули згадати HISTROV, Етнодім, Faberini.!!!

Vita Лin та Magdych - мають високий ценовий сегмент, але виробництво Україна, Київ.

Список дуже великий та залежить від регіону України. Навіть Andre Tan запустив лінійку вишиванок та суконь з вишивкою.

Є особисті коментарії до кожного сегменту ринку вишиванок, але взагалі ВСЯ українська промисловість, яка вижила та продовжує існувати під час Війни заслуговують Повагу.
Admynka 12.05.23 13:39
Чого ж одразу "забули", ці всі бренди є в каталозі) Для добірки обирали бренди доступніші за ціною.

Так, всі, хто вижили всупереч і продовжують діяльність, то великі молодці. Шануємо та цінуємо всіх

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter