21 ідея подарунків для малечі!

6 грудня 2016

Ми підготували добірку ідей подарунків для діточок, адже незабаром стільки світлих свят! Звісно, запропоновані нами бренди виключно українські. Нам не вдалося охопити всіх виробників, але, сподіваємося, що наші ідеї стануть у нагоді.

Деякі виробники із цього списку є унікальними, інші - ні, тож ми скоріше радимо ідеї, а не самих виробників, адже не завжди зручно замовляти смаколики з одного кінця країни на інший, але можна знайти аналогічні у своєму місті ;)

ідеї подарунків до миколая та різдва

Для зручності ми поділили всіх виробників за типами продукції, почнемо зі смаколиків, адже саме їх традиційно приносить малечі Святий Миколай.

Творча майстерня "Прянівілль" виготовляє дивовижні медові пряники та вкриває їх неймовірними візерунками - від мультяшних персонажів до красивого мережива з глазурі! Доставка по всій Україні, тож не баріться, замовляйте ;)

імбирні пряники до миколая

Також тематичні пряники до Різдва та дня Святого Миколая можна замовити у Львівській мастерні пряників. Вибір там чималий, доставка по всії країні!

пряники до різдва купити

Фруктова пастила від Равлика Боба випускається в пачках по 60 та 120 г. На сайті можна ознайомитися з асортиментом, а придбати можна у партнерів виробника, про що написано на сайті. Як сказала наша редакторка: Малим найбільше подобається розкручувати її. І смачно :)

равлик боб пастила

 

 Корисні фруктові солодощі від виробника Sergio. Цьогоріч є святкові набори з ФрукФеттами - це такі фруктові цукерки.

солодкий набір до миколая

ТМ "Пригощайся" виготовляє різноманітні сухофрукти в шоколаді. Виробник продає все прямо із сайту, тому цукерки можна купити коробками.

сухофрукти в шоколаді

Подарункові зимові набори від ПП "Аметист плюс" також складаються із сухофруктів у шоколанійглазурі. На жаль, купити у виробника напряму неможливо, але на сайті вказано контакти регіональних представників, тож вони мають підказати де можна придбати набір для малечі у вашому місті.

солодощі для дитини на миколая

А в інтернет-магазині Onuka на вас чекають різні смаколики: печиво, натуральні поживні батончики. Все виготовлено з натуральних продуктів без барвників. Печиво фасоване у пакунки, або у стакани - виглядає незвично.

натуральне печиво онука

Серед м'яких іграшок хочемо виділити ТМ "Фрея", якість відмінна, іграшки продаються як у виробника, так й у різних офлайнових магазинах (наприклад, в мережі "Книгарня Є"). Фрею ми любимо за доступні ціни та відмінну якість, іграшки бачили, тримали у руках, бавилися, тому чесно радимо!

 іграшки фрея

ТМ "Левеня", на жаль, напряму продає м'які іграшки тільки гуртом, тому даємо посилання на перший магазин з пошукової видачі. Іграшки цікаві, зроблені з якісних та безпечних матеріалів.

іграшки тм левеня

У ТМ "Долоні" ми знайшли класні пластикові конструктори, аналоги Lego Duplo. Купити можна будь-де, окрім сайту виробника. Ми знайшли інтернет-магазин Elit Baby - там чималий вибір конструкторів та іграшок цього виробника. Окрім цього, в магазині є фільтр за країною походження іграшок, є й інші наші бренди.

пластиковий конструктор типу лего

Окрім м'яких іграшок ТМ "Левеня" виготовляє дерев'яні конструктори та іграшки, в магазині виробника лише вони продаються у роздріб, тому маєте змогу придбати напряму!

дерев'яний конструктор

В натуральні природні матеріали вдихаємо шматочок своєї душі - і вони оживають по-новому. - пише про свої вироби бренд AllAlive, це найвлучніший опис, краще не вигадаєш. Ознайомтеся з наборами, що є у наявності.

розвиваючі іграшки з дерева

А у Kroko&woodi ми знайшли чимало іграшок та розвивачок з деревини: пазли, конструктори, іграшкові будиночки та меблі для ляльок, фігурки з дерева та розвиваючі ігри. Вибір великий - дивіться самі!

дерев'яні конструктори

Про ТМ "БомбатГейм" знають чимало людей, та за останній рік вони суттєво збільшили асортимент, тому ми включили їх до цієї добірки. В інтернет-магазині представлено: розвиваючі ігри від 4 до 7 років; настільні ігри від 8 років; магнітні ляльки; настільні ігри для підлітків та компанії. Всі ігри є українською!

настільна гра морський бій

Випадково знайшли дві цікаві та смішні настільні гри від видавництва "Ігрова Майстерня": АМ НЯМ К'Ю - захопливе змагання на спостережливість та інтуїцію; ВЕЧІРКА МОПСІВ - проста, як Уно, але значно цікавіша гра з чудовими іллюстраціями.
Придбати на сайті видавництва неможливо, тому даємо посилання на інший магазин. А у видавництва є мережа магазинів, де можна роздивитися ігри та придбати на місці.
настільна гра вечірка мопсів

 Настільна мемо-гра на тему "Flowers & berries". Гра англійською, для тренування пам'яті та вивчення нових слів. Цю гру Gifty пропонують саме для ігор з дітьми.

настільна мемо гра англійською

Ваша дитина мріє стати магом? Тоді у нас є чудове рішення від ТМ "Магія просто": фокуси, трюки та набори фокусників. На сайті виробника продаж не ведеться, тож ми знайшли магазин з найбільшим асортиментом цього бренду.

набір юний чарівник

HERITAGE пропонує крутецькі пальчикові ляльки для домашнього театру. Класна ідея для сімейного зимового вечора. Тут є як набори ляльок (ферма, ліс) так і казкові комплекти персонажів. Ляльки валяні та дуже симпатичні :)

домашній ляльковий театр

А ще ми знайшли таке - розмальовка формату XL! Виглядає класно, дітлахи мають оцінити. Купити можна у виробника напряму, також ми бачили ці розмальовки в мережі "Книгарня Є".

велика розмальовка

Красиві пазли для малечі від трьох років підготував "Хитрий жук". Поки що всього два тематичні пазли - Львів та Київ. Але жук на то й хитрий, що обов'язково дивуватиме у майбутньому батьків та дітей не менш класними пазлами! Замовити можна поки що на сторінці у фейсбуку, їх вартість 375 грн.

пазл хитрий жук львів

Бренд "Кіт-воркіт" пропонує до дня Святого Миколая подарувати дитині адвент календар.

адвент календар 

Сподіваємося, наша стаття вийшла корисною! Будемо вдячні за поширення :)

Коментарі (4)

Зося 13.12.16 16:32
Мій малий вже два роки цікавиться фокусами і, нарешті, ми знайшли фокуси де все написано по-нашому. Звичайно, що магія просто то є дійсно прості фокуси, але ж для дитини початківця це саме те. Вони закладають основи хисту для мого малого "Гудіні":)
А ще файне пакування, то ж не соромно подарувати
Ганна 8.12.16 21:22
З цього переліку в нас є валяний пальчиковий театр - це просто бомба! В нас набір казок (колобок, курочка ряба, рукавичка/теремок). Дитині рік, і це вже її любимі іграшки! Вони дуже симпатичні, приємні на дотик та зроблені з натуральної вовни. А ще дуже приємно спілкуватися з авторкою цих іграшок, вона завжди йде назустріч моїм побажанням, наприклад, я попросила зваяти додатково до лисички та вовка хвости, аби грати ще й "ловись, рибка, велика й маленька") замовляла вже не раз на подарунки діткам.
Юлія 6.12.16 14:56
Цукерки "Аметист" не в шоколаді, а в шоколадній глазурі. Прочитайте склад. А шоколадна глазур - не так уже й добре для дітей, і не тільки для дітей..
Admynka 6.12.16 19:15
Виправили, дякуємо!

Що їсти та чим годувати дітей - хай це питання кожний вирішує особисто :)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter