У Києві відродять легендарний ярмарок на Контрактовій - Київські Контракти

26 квітня 2016

«Київські Контракти» – це легендарний ярмарок на Контрактовій площі, що проходив у період з 1798 по 1929 роки. Подія була важливим економічним (тут укладалися угоди про купівлю, продаж та оренду майна) та мистецьким дійством.

київські контракти

19-20 травня 2018 року ярмарок відродиться у новому світлі і має на меті адаптувати старовинні традиції до сучасних українських реалій.

київські котракти

Сучасні «Київські Контракти» - один із найбільших торгівельно-розважальних заходів країни. Це більше, ніж фестиваль чи ярмарок; це свято культури, традицій та єднання, спільнота активних громадян, які кожного дня роблять свій внесок у розвиток нашої країни.

київські котракти

Активності ярмарку

  • маркет - продаж продовольчих та непродовольчих товарів , ексклюзивні пропозиції від українських виробників одягу, аксесуарів, декору та хендмейд-майстрів;
  • фуд-корт та гастрономія - унікальні гастрономічні товари, а також смачні і поживні страви від кулінарних шеф-майстрів;
  • алея майстер-класів - гончарство, боді-арт, вишивка та освітні майстер-класи стануть невід'ємною частиною ярмарку;
  • мистецька сцена - виступи музичних колективів, літературні читання, театральні перформанси, кінопокази;
  • дитячі розваги - цікаві майстер-класи, атракціони, аніматори та веселі активності для дітей.

київські контракти

Як стати учасником?

Якщо ви український виробник, хендмейд-майстер унікальних товарів, аксесуарів/послуг, готуєте смачні страви чи проводите цікаві майстер-класи, "Київські контракти" стануть чудовою можливістю заявити про свій талант чи продукцію.

Заповнити анкету на участь: https://goo.gl/WBvZMN

Контакти: kyivcontractsua@gmail.com

Сайт заходу: http://kyivcontracts.ufest.in.ua/

Соцмережі:

https://www.facebook.com/KyivContracts/

https://www.facebook.com/events/1948970831804486/

 Як це було:

Коментарі (1)

Лариса 4.05.18 16:14
Київські Контракти з'явилися у моєму житті минулого, 2017-го року. Я раніше чула гарні відгуки про них, тому без вагань вирішила взяти участь у заході як майстер рукоділля. У перший день (суботу) ішов сильний дощ, тому основний зміст дійства дістався неділі. Хочу окремо наголосити на турботливому ставленні організаторів до учасників-майстрів. Це було відчутно і дуже приємно. Відвідувачів було багато, вони ходили по цьому веселому містечку з відображенням свята на обличчях. Атмосфера була чудова! Я з нетерпінням чекала Київських Контрактів цьогоріч. Створила для своїх улюблених покупців багато цікавих ексклюзивних речей, адже займаюся більш ніж десятьма видами рукоділля. Основний із них (моя гордість) - перстні з бісеру для дітей і дорослих, які є моєю авторською роботою і користуються шаленим попитом у дівчаток і жінок. Отже, велике спасибі Київським Контрактам за душевне свято можливостей, спілкування і позитиву!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter