Наші ідеї подарунків для вас!

15 грудня 2016

Це вже добра традиція - збирати такий собі подарунковий чек-лист напередодні свят. Минулого року наші поради користувалися популярністю, тож цього року ми знову зібрали для вас цікаві варіанти подарунків. подарунки зроблено в Україні

Нещодавно ми знайомили вас з продукцією Пошуршимо?. Тому сміливо радимо ознайомитися з асортиментом та обрати подарунок для тих, хто звик ретельно планувати своє життя. Окрім вже готових щоденників, в магазині можна придбати принти та скласти свій власний щоденник.

оригінальний подарунок

Окрім планерів та блокнотів в магазині Gifty є абсолютно чарівна кулінарна книга: Це особливий кулінарний блокнот-конструктор. У ньому ви знайдете базові рецепти та іншу корисну інформацію з приготування страв, форми для планування меню на тиждень і для вечірки, а також місце для вашої колекції рецептів. Книга коштує 450 грн. Якщо книга вже є, то фартух ніколи не буде зайвим! Чотири стильні фартушки чекають на вас, коштують 290 грн.

кулінарна книга та фартух подарунок

Розмальовки антистрес свого часу стали дуже популярні й це цілком заслужено. Та брати у подорож із собою розмальовку не дуже зручно, адже й набір олівців треба везти. Ми знайши не менш творчу штуку, що не вимагає тягати із собою арсенал приладь, там можна малювати чим завгодно: гелева ручка, олівець, маркер, фломастер. Це розкішний дудл бук "Ok, Doodle. Дудли, скетчі, зентаґли" від харківського видавництва "Око". Фішка в тому, що вам не потрібно вміти малювати, дудл бук створено для відпочинку та релаксації. Книга є українською, що окремо потішило. Безперечно цікавий та незвичний подарунок! Ціна від 189 грн. Де знайти? У книжкових крамницях, як у мережі, так й в офланових магазинах.

дудлбук

Подаруйте мотивуючий настінний календар тому, для кого важливі слова підтримки. Такі календарі підготував магазин Moving Up. Ціна - 89 грн.

настінний календар 2017

А романтичним особам сподобається настільний поетичний календар від Видавництва Старого Лева. Коштує такий календар 80 грн.

настільний календар 2017

Авторський глиняний посуд від Glyn-kar - теплий та особливий подарунок для особливої людини.

авторська кераміка подарунок

Продовжуючи керамічну тему, пропонуємо ознайомитися з чарівними будиночками від КераМісто. Ошатний будиночок це не тільки декор, а й підсвічник.

будинок підсвічник

Також ми не забули про книжки. Подарувати книжку з української тому, хто прагне її вивчити або вдосконалити - чому ні?

100 експрес-уроків українською - кишеньковий посібник, який доступній формі навчає нормам сучасної української мови. Купити посібник можна на сайті видавництва #книголав, вартість 89 грн.

книга олександр авраменко 100 експрес-уроків


Майже всі знають, хто такий Лепетун, за ним стежать та отримують корисні уроки. Автори лепетуна створили чудовий посібник на основі добре відомих всім картинок. Українська легко! продається в паперовому (123.8 грн.) та електронному вигляді (61.9 грн.) на сайті видавництва.

українська легко! ксд

Гарна мова – одним словом: словник вишуканої української мови. В анотації кажуть: "Понад 1500 словникових одиниць дозволяють користувачам поглибити знання рідної мови, збагатити активний словниковий запас, розмовляти і писати українською мовою якнайвишуканіше." Купити словник можна на сайті видавництва, ціна - 80 грн.

гарна мова одним словом

Минулого року радили й цього рекомендуємо! Кольорові сумочки для обідів корисна річ, ми самі в цьому впевнилися, коли робили огляд. Що казати, коли такий ланч-бег є в олімпійської призерки Анни Різатдінової! Вартість сумочок 250 (звичайна) або 350 (на довгому ремені) гривень.

ланч бег подарунок

Ще один бренд, що робить сумки для обідів. Окрім цього, виробник ще снек-беги пропонує, а можна й комплектом. Ціна сумки 170 грн, снек-бегу - 100 грн.

ланч беги та снек беги

Медовий подарунок завжди доречний для поціновувачів цього смаколика. В магазині "Весела Бджілка" є як окремо баночки різного меду, так й набір з трьох різних сортів у дерев'яному пакуванні. Поспішайте, запаси швидко вичерпуються!

набір меду

Солодкі і смачні медові набори підготував магазин BeHoney. Ціна такого набору - 400 грн. Три бугельні баночки, 1 мед і 2 десерти на вибір. Фоторамка, медова ложка і дерев'яна стружка.

подарунковий медовий набір

N&Z Szuvenir Kft поєднали традиційну українську вишивку з аксесуарами та прикрасами. Сережки, каблучки, футляри, люстерка - все оздоблено вишивкою.

біжутерія з вишивкою

Срібні підвіски, броші зі скла, корони - всі прикраси об'єднані цікавою геометрією. Файний подарунок подрузі від Nana :)

прикраси зі скла та срібла

Ivan Dadiverin Jewelry представляє різноманітні срібні прикраси на будь-який смак. У виробника є як патріотична тематика (декілька різновидів Тризуба), так і тендітні та романтичні прикраси.
срібні прикраси подарунок

Є бренди, котрі ми ніколи не припинимо радити, Клямра саме з таких. Цьогоріч замість конкретного ременя, можна придбати подарунковий сертифікат і хай людина обирає самостійно, класно ж! Вартість сертифікату 500 грн.
подарунковий сертифікат клямра

З моменту публікації нашого огляда минуло не так багато часу, а dodo socks вже підготували новинки! Так, дарувати такі шкарпетки не соромно, тому ми впевнені, що подарунок не тільки сподобається, а й буде на часі. Окрім шкарпеток, бренд почав випускати теплі ангорові заколінки, ми їх вже встигли роздивитися та однозначно радимо :)

прикольні шкарпетки подарунок

Сподіваємось, що наші ідеї стануть у нагоді багатьом, як і минулого року :)

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter