Потрапити в каталог українських виробників тепер простіше

4 серпня 2022

Чому ми не зробили цього раніше? Адже це лежало на поверхні самого проєкту. Ну от так сталося, що до цього етапу мі дійшли через певний час.

каталог українських виробників

Що ж саме сталося? А тепер з’явилася можливість самостійно додати компанію до нашої дружної каталожки. Якщо ви представляєте українського виробника і цієї компанії ще немає у нас в каталозі – можете додати її самостійно, інструкція нижче.

Між банерами у сайдбарі праворуч (а якщо ви зі смартфону це читаєте, то під статтею будуть банери) з’явилась кнопка «Додати виробника».

Натискаєте на кнопку і відкривається форма для додавання компанії. Уважно ознайомтесь зі всіма пунктами, підготуйте матеріали для додавання і заповніть форму.

як потрапити в каталог

Якщо все зроблено правильно, то бренд незабаром з’явиться в каталозі. Якщо є незначні проблеми (не повне посилання тощо) – ми їх виправимо і додамо сторінку. Якщо всі наші вимоги проігноровано і ви вирішили просто погаяти наш час, відповідно сторінка не з'явиться на сайті. Все дуже просто.

Форма для самостійного додавання це змога для виробників розповісти про свої компанії так як вони це бачать. Також це суттєво економить наш час, котрого нині не завжди вистачає адже побут ВПО то геть інша реальність (наприклад, нині активно шукаємо житло).

Якщо сторінка не з’являється в каталозі тривалий час, це можливо з двох причин:

  • Ви створили дубль сторінки. Якщо компанія є в каталозі, друга сторінка не з’явиться. Всі запити обробляються вручну і першочергово на дублі сторінок. Якщо ви не впевнені чи є бренд в каталозі – скористайтеся спершу пошуком, він працює коректно.
  • Текст опису діяльності компанії не унікальний. Вже давно ми відійшли від такої практики і робимо описи виключно унікальними, щоб наші сторінки нормально ранжувалися в пошукових системах і люди їх знаходили, а значить знаходили і ваші бренди. Тож приділіть трохи часу невеличкому опису. Тим більше, що у формі вже є приклад з описом діяльності компанії – візьміть цей шаблон за основу. Не бійтеся помилок, ми все виправимо і відредагуємо.

Про всяк випадок ми залишаємо посилання на форму прямо в цій новині. Тинц сюди, щоб додати компанію в каталог.

Якщо у вас виникають будь-які питання стосовно самостійного додавання – ставте їх, все розповімо і зорієнтуємо)) Зв'язатися можна через емейл info@madeinua.org або через приватні повідомлення у наших соц мережах.

 

 

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter