Докладніше про IPv6

1 квітня 2016

Серед вимог до сайтів виробників, у нас є така: "Якщо у сайта є IPv6 адреса, то за цією адресою сайт має працювати коректно, або має бути повністю вимкнено підтримку IPv6"

Просто на наші зауваження виробники люблять відповідати так: перевантажте сторінку, перезапустіть браузер, у нас все працює. Поки що у 100% випадків проблема на боці виробника, котрий навіть не здогадується про IPv6.

В двох словах: IPv4 давно закінчились, тож всі поступово переходять на IPv6. Наприклад, в деяких країнах Азії цей перехід є обов’язковим. Так у азіатському сегменті APNIC, нові девайси, що підключаються до мережі, отримують виключно IPv6 адреси. Незабаром й на європейський сегмент чекатиме те саме. Це не значить, що доступ за IPv4 буде скасовано, просто IPv6 буде надано перевагу. Великі компанії на інтернет-ринку доступні за обома адресами, такі як Facebook та Google.

Ми нічого не робили, як таке сталось? – питають виробники. Друзі, ці питання краще ставити до компанії, що надає вам хостинг. Власне саме хостер допоможе розібратись, налаштувати або просто вимкнути цей протокол. Все простіше ніж здається.

Ми вас просимо просто прислухатись до користувачів та надавати їм доступ до своїх магазинів :)

Ось посилання на валідатор, тут ви можете перевірити як відображається ваш сайт за обома протоколами. Має бути отак:

ipv6 validator

Коментарі (0)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Всі поля обов'язкові.
Введіть число
  Реклама
Тут може бути ваша реклама
  Каталог радить
допомога харківському госпіталю
  Знайшли помилку?
Якщо ви знайшли неробоче посилання або помилку - виділіть її та натисніть Ctrl + Enter